Spekjes pionieren met de bevers

Vorige week was er natuurlijk weer een beveropkomst. Ondanks dat de vooruitzichten slecht waren was het toch nog aardig mooi weer! We zijn begonnen met een eetstokjes estafette hierbij moesten de bevers een bal naar de overkant van het veld brengen met twee grote stokken. Als ze dit hadden gedaan moesten ze een kleinere bal over zien te brengen.

Ook hebben we papieren vliegtuigjes gevouwen en versierd toen we hier mee klaar waren hebben we gekeken wie hier het verst mee kon vliegen. Sommige vliegtuigjes kwamen wel heel erg ver. Hierna hebben we ranja gedronken en daarna hebben we mini gepionierd met sat├ęprikkers en marshmallows. Er werd door twee teams een toren gebouwd. Dennis had uitgelegd dat je met driehoekjes de stevigste constructie kreeg. En dus werd er fanatiek een toren gebouwd, waarbij er af en toe ook wel een marshmallow werd opgesnoept. De torens zijn behoorlijk hoog geworden.

Hierna hebben we nog waterestafette gedaan waarbij we water door moesten geven met behulp van bekers die aan een touw zaten. Hierbij werd wel veel gesopt maar het was wel erg leuk om te doen. Dit weekend helaas geen opkomst i.v.m. de vakantie, maar volgend weekend staan we er weer klaar voor!

Tot dan!

Reacties zijn gesloten.