Bevers

Kom spelen bij de bevers!

Ben jij tussen de 4 en een half en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij. De kinderen van 4 en een half tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij deze leeftijdsgroep ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Spelen in thema

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende mensen, waaronder Stuiter. Stuiter maakt dezelfde groei en ontwikkeling door als de bevers in een groep. Stuiter is een figuur waarmee zowel jongens als meiden zich kunnen identificeren.

In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof, Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. De vaardigheden die kinderen opdoen, worden uitgebouwd bij de welpen zodat kinderen zich continu blijven ontwikkelen.

Onze opkomsten zijn elke zaterdag van 09:45 tot en met 11:15.

Kom eens kijken!

Als je dit ook wilt meemaken, kun je een keertje komen kijken/meedoen.
Het zou fijn zijn als je dit van tevoren even laat weten. Dat kan je doen via dit formulier.

 

Onze bevers hebben ook een eigen video. Bekijk hem hieronder!

Reacties zijn gesloten.