Welpen

Welpen

De speltak voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. De welpengroep heeft een opkomst (bijeenkomst) op zaterdagochtend, van 9:30 tot 11:30.

Programma

In het programma van de welpen komen diverse dingen aan bod. Ze besteden aandacht aan verschillende spelvormen, creativiteit, teamwork en expressie. Zo komen bijvoorbeeld de basis knopen, koken, speurtochten en kano├źn voor in het programma. Ook maakt een van de welpen elke week een verslagje voor in het logboek, dat de week erna wordt voorgelezen. Het logboek wordt daarna doorgegeven aan een ander, die er dan een verslagje in schrijft.

Kamp

Ieder jaar rond Hemelvaart gaan de welpen op kamp. Een lang weekend wordt er op een scouting label terrein gekampeerd, waarbij in tenten geslapen wordt en een heleboel activiteiten gedaan wordt in een thema. Een kampthema kan bijvoorbeeld inhouden: Ridders en Jonkvrouwen, het Wilde Westen, Junglebook, etc. ‘S avonds worden er rond het kampvuur ook nog spelletjes gedaan. Het is voor de kinderen een heel avontuur en vaak het hoogtepunt van het scouting seizoen.

Kom eens kijken!

Als je dit ook wilt meemaken, kun je een keertje komen kijken/meedoen.
Het zou fijn zijn als je dit van tevoren even laat weten. Dat kan je doen via dit formulier.

Contact

De welpenleiding is per email bereikbaar op welpen@hjbllanos.nl.

Reacties zijn gesloten.