Wateropkomst Welpen

706164c3-f570-4b63-a741-28f215952989Afgelopen zaterdag hebben de welpen alvast de smaak van zomer te pakken gekregen. Met het bericht om waterpistolen en droge kleding mee te nemen was iedereen weer uitgenodigd voor de opkomst!

De dag begon met een potje ‘waterestafette’, waarbij de welpen in teams een bekertje water op het hoofd moesten zetten voordat ze naar een pion en weer terug moesten lopen… Je raadt het al, zonder nat te worden! Dit veranderde achteraf in een wedstrijd van wie het langste het bekertje op hun hoofd wist te houden.

Nadat het openingsspel voorbij was kon de echte waterpret beginnen. De leiding toverde een flinke bak met waterballonnen tevoorschijn die de kinderen zonder waterpistolen konden gebruiken, terwijl iedereen al fanatiek begon met elkaar nat maken. Na een flinke tijd van doorweekt rondlopen trok iedereen eindelijk weer wat droge kleding aan en gingen we nog even allemaal buiten zitten voor wat ranja en taart! Hierna zat de pret er al weer op voor de dag en ging iedereen weer vrolijk naar huis.

Reacties zijn gesloten.