Wat een theater!

De opkomst op deze zonnige valentijnsdag begon met een drama! Wouter (leiding) verstoorde de opening met een telefoontje dat hij in het bos van zijn fiets was gevallen en direct hulp nodig had. Gelukkig stond er “toevallig” een brancard klaar om hem op te pikken. Toen wij het met ketchup besmeurde slachtoffer eindelijk op de brancard hadden, brachten wij hem gezamenlijk naar de het clubhuis. Dat was natuurlijk een uiterst geschikt moment om een basisles EHBO te krijgen.

Ongelukje!Alles goed hoor.

Nadat de Scouts de eerste EHBO-kennis hadden opgedaan, gingen we naar buiten om te beginnen met het eerste spel van deze expressie-middag: de emotiebus! Op de weg van Mordor naar Koekiemonsterland stapte er bij elke halte een geëmotioneerde passagier in die een grote invoed had op de rest van de bus.

Er werd een menselijke machine gemaakt, een moord opgelost (clown op de maan met een badeend) en als hoogtepunt werd er zelfgebakken cake uitgedeeld door patrouilleleidster Amy.

EmotiebusMoordspel

 

 

 

 

 

Als klap op de vuurpijl werd er, op gezag van de meerderheid van de verkenners, een potje buskruit gespeeld op ons zonoverspoelde scoutingterrein. Kortom: het was weer een feest!

Reacties zijn gesloten.