Installatie en levensechte striptekeningen

Deze opkomst zijn we bij de welpen druk bezig geweest met de installatie. We hebben er nu helemaal officieel 4 welpen bij! Heel erg gefeliciteerd allemaal natuurlijk.

IMG_6689

Na het installeren zijn we natuurlijk even naar buiten gegaan om alle energie een beetje kwijt te raken.

Vervolgens zijn we binnen in groepjes bezig gegaan met het maken van een striptekening, waarna de welpen zelf de plaatjes uit gingen beelden. Dit gaf natuurlijk erg grappige situaties, omdat je niet zomaar even een lantaarnpaal kunt uitbeelden. IMG_6740

En natuurlijk konden niet alle groepjes tegelijk foto’s laten maken van hun levensechte strip, dus terwijl de ene groep druk bezig was met het naspelen van hun strip, zijn we met de andere twee groepen gaan blind volleyballen. En dan vraag je je natuurlijk af wat dat is. Blind volleybal is net als volleybal, maar dan met een zeil ertussen waardoor je de tegenstanders niet kunt zien. Dat is dus even lastig inschatten waar de bal terecht komt.

Nadat alle groepjes klaar waren met hun foto’s maken, was de opkomst al weer voorbij en moesten we dus al weer afsluiten. Maar volgens mij was het een erg leuke opkomst en ik hoop dat de rest daar ook zo over denkt.

Hieronder de uiteindelijke levensechte strips:

Ridder in 2015 - small Sokman - small Blinde klusjesman - small

 

Reacties zijn gesloten.