Bevers – Stanley Stekker Badge

Afgelopen zaterdag konden de bevers laten zien wat ze van Stanley Stekker geleerd hadden tijdens de speciale badge opkomsten. Na het robot-tikkertje begonnen ze met het veterstrikken. Bijna alle bevers konden inmiddels hun veterstrikken én een platte knoop maken. Stanley was supertrots!

Maar, Stanley is ook goed in het maken van prachtige bouwwerken. Met marsmellows en satéprikkers mochten de bevers hun mooiste bouwwerk maken voor Stanley’s huis. Maar voordat ze hiermee konden beginnen, moesten ze eerst de marsmellows en satéprikkers te pakken krijgen. Deze hingen buiten bereik aan het klimrek aan een lang touw met allemaal knopen. Door de knopen uit de touwen te halen, konden de marsmellows binnengehaald worden. Als dit gelukt was, konden de bevers de satéprikkers opzoeken bij de kampvuurkuil. In twee groepjes gingen de bevers aan het werk. De bevers werkten goed samen om de knopen uit het touw te halen en beide groepjes hadden bijna even snel het laatste pakje gevonden bij de kampvuurkuil.

Toen kon het pionieren beginnen! De mooiste bouwwerken werden gemaakt: huizen, auto’s, piramides… Het moeilijkste was nog om de marsmellows voor het bouwen te gebruiken en ze niet op te eten!

Na een spelletje wilde hengst, lieten de bevers alle bouwwerken aan Stanley zien. Omdat de bevers zo goed hun best hadden gedaan, kon Stanley met trots aan alle bevers de Stanley Stekker badge overhandigen. Goed gedaan bevers!!

Dit was ook gelijk de laatste opkomst voor de kerstvakantie. Aanstaande zaterdag is er géén opkomst, maar in plaats daarvan zal er van 17.00-19.00 uur de jaarlijkse boerenkoolmaaltijd zijn. Voor degenen die zich hiervoor op hebben gegeven: tot zaterdag. Anders: hele fijne feestdagen en tot 9 januari!

Reacties zijn gesloten.