De laatste bever opkomst van 2020!

De bevers begonnen met water-vuur-spons, een soort steen-papier-schaar, maar dan rennend. Iedere bever heeft een kaartje met water, vuur of een spons erop. Water blust vuur, maar wordt opgezogen door spons, vuur verbrandt spons, enzovoort.

Daarna bleven de bevers in dezelfde teams om portofoon verstoppertje te doen. Famkes team had zich verstopt achter de auto van Anne-Britt. Het andere team liep tot bijna twee keer toe voorbij! Het team van Anne-Britt had zich verstopt achter de kampvuurkuil, daarvoor waren wel veel vragen nodig.

Verder werd deze opkomst Kai geïnstalleerd, hij hoort er nu ook helemaal bij! Van harte Kai! Na al dat harde geren en gezoek, hebben we broodjes gebakken boven het kampvuur, even uitrusten. Ondertussen geparachutebald, waren de broodjes opeens klaar, met knakworst erin en al! Met dank aan onze geweldige kok, Dennis.

Niet alleen aan 2020 komt een eind, ook aan de avonturen van Mai Lun. Ze neemt niet definitief afscheid, ze blijft actief binnen de vereniging en zal hier en daar blijven helpen, maar ze stopt wel als beverleiding. Ze was er al bij vanaf het begin, vijf jaar geleden bij de oprichting van de beverspeltak.

We namen afscheid van haar met een groot vel met al onze geverfde handen erop, een boekje tekeningen, bloemen en een bordspel. Dank je wel voor alles dat je gedaan hebt, Mai Lun!

Reacties zijn gesloten.