Klimmen en klauteren met de bevers

Toen de bevers vanmorgen binnen kwamen waren de tafels al afgedekt met papier. Al gauw werd duidelijk dat er onder andere geschilderd zou worden, want er zaten verfbakjes en kwasten in de beverkist. Maar het gaafste in de kist waren de klimspullen! Yes! Klimmen!

Natuurlijk hadden de bevers al gezien dat er iemand bezig was met de toren. De klimgordels lagen al klaar en de touwen hingen al in de toren. Boris, leiding bij de explorers, kwam ons helpen.

Er konden iedere keer twee bevers tegelijk klimmen. Ze kregen duidelijke instructies van Boris en Dennis en ze konden tegelijk omhoog! Een paar bevers keken eerst de kat uit de boom of hielpen Boris met het touw vasthouden. Uiteindelijk is bijna iedereen een keer naar de top geweest! Echt heel knap gedaan.

Tussendoor gingen de bevers bezig met een eigen vlag. Op een stuk stof konden de bevers een eigen bevervlag maken, maar er kwamen ook vlaggen voorbij met hartjes, piratenvlaggen en streepjesvlaggen. Volgende week gaan we de vlaggen verder afmaken en verzamelen op een lange lijn.

Een gezellige opkomst. Tot volgende week allemaal!

PS: denk aan het inleveren van de lotenboekjes van de Grote Clubactie volgende week!

Reacties zijn gesloten.