Vijf verse scouts

De vijf oudste welpen maakten plaats voor de nieuwe welpen die twee weken geleden vanuit de bevers zijn overgevlogen. Deze vijf verse scouts hadden voor het laatst hun groene blouse aan tijdens het overvliegen.

De overvliegers werden geblinddoekt meegenomen naar het parcours dat de scouts zorgvuldig voorbereid hadden. Hier overwonnen ze enkele hindernissen zodat ze volledig ingewijd ontvangen werden door de scouts. Na deze uitputtende bezigheid was het tijd om te lunchen. Enkelen vertrokken naar de winkel om de ingrediƫnten te kopen die nodig zijn om een overheerlijke hamburger te bereiden. De overige scouts ontfermden zich over het maken van een vuur. Opgesplitst in drie groepen werd zorgvuldig het hout gekloofd en hiermee werd een vuur opgebouwd.

 

Toen de winkelploeg eenmaal de ingrediƫnten had bemachtigd en teruggekomen waren op het scoutinggebouw zorgden ze er gezamenlijk voor dat alle boodschappen voorbereid en gesneden werden. Daarnaast werden er pannen ingezeept met groene zeep, zodat deze op het vuur gezet konden worden zonder permanente schade.

Toen iedereen zijn broodje hamburger achter de kiezen had was het alweer tijd om af te sluiten en naar huis te gaan. Tot de volgende opkomst!

Reacties zijn gesloten.