Boskomst bij de Welpen!

Afgelopen zaterdag hebben de welpen een stap terug genomen van alle gadgets and gizmo’s om vermaak te zoeken in… Het bos! De dag begon al leuk met ‘de Boze bosman’. De kinderen moesten getikt worden voorkomen om er voor te zorgen dat ze niet in een boom zouden worden veranderd door de boze bosman. Gelukkig was er ook een houthakker in het spel die de spreuk om kon keren!

Natuurlijk heeft dit de welpen van de H.J.B. Llanos niet de hele ochtend bezig gehouden. Al snel was iedereen druk in de weer met het ‘Ridderspel’, waarin het doel was om het kasteel van de tegenstander te bereiken en aan te vallen! Iedereen had een speciale rol in dit, van de welp met de katapult kaart tot de welp met de koning kaart! Toen dit eenmaal over was ging iedereen terug naar het gebouw om lekker wat te drinken en te smullen van de niet één, niet twee, maar wel drie traktaties!

Als laatste heeft iedereen een wens opgeschreven voor een toekomstige opkomst voordat iedereen weer naar huis ging met een blij gezicht.

Reacties zijn gesloten.