Insigne programma bij de welpen

Afgelopen zaterdag hebben de welpen weer een tof insigne programma gedraaid. Omdat bijna de hele opkomst in teken stond van het insigne programma was er weinig extra tijd voor een opwarm spelletjes. Dit keer kozen we voor ingrediënten tikkertje. Zodra je een ingrediënt roept kun je niet meer getikt worden.

Vervolgens gingen de welpen verder met het hoofdprogramma.

Kookgroep:
De kookgroep ging natuurlijk koken! Deze keer hutspot. De welpen moesten de ingrediënten snijden en in een grote pan doen. Omdat iedereen nog moest wachten tot het eten kookte werd er nog een spelletje vies en lekkertje gespeeld. Na het spel was het eten klaar en kon iedereen lekker smikkelen van de zelfgemaakte maaltijd.

Natuurgroep:
Voor de natuurgroep gingen de welpen bloempotten schilderen. Natuurlijk in een natuur thema! Helaas was de verf niet droog voordat de opkomst ten einde kwam dus volgende week worden de bloempotten natuurlijk gevuld!

Als extra onderdeel moesten de welpen de namen van dieren en planten in de omgeving kennen en daarvoor gaan we natuurlijk buiten op onderzoek uit. Nadat de welpen klaar waren was er zelfs nog genoeg eten over van de kookgroep dus iedereen heeft wat lekkers gegeten!

Bedankt voor de leuke opkomst en tot de volgende keer.

Welpen buitenWelpen natuurgroepWelpen natuurgroep 2

 

 

Reacties zijn gesloten.