Vriendjes en vriendinnetjes opkomst bij de bevers!

Wat veel kindjes afgelopen zaterdag! Heel veel bevers hadden een vriendje of vriendinnetje meegenomen. Een gezellige drukke boel dus. Uiteraard begonnen we met het beverlied. En na het beverlied moeten we natuurlijk de beverkist open maken. Maar huh?! geen beverkist te bekennen. Nou ja dan maar gewoon beginnen met de vriendjes vriendinnetjes opkomst.

Buiten stond al een gaaf parcours klaar. Alle bevers mochten hier overheen of onder door! Er was zelfs een helikopter net gespannen tussen de bomen zodat de bevers hier overheen konden klauteren. Plots vonden we een briefje. Het bleek een brief van Stuiter te zijn. Tom kon deze al heel goed voorlezen. Stuiter gaf toe dat hij toch wat onzorgvuldig met de beverkist was wezen spelen. Hij had hem voor het laatst in het bos gezien. Dus iedereen richting het bos! Uiteraard werd daar ook samen nog een spel gespeeld. Maar natuurlijk moesten we het bos uitkammen om de kist terug te vinden. Na even zoeken vonden we hem, met natuurlijk een mooie inhoud.

Marshmallows!! Gelukkig had Chris het kampvuur al flink voorbereid. Iedereen kreeg natuurlijk een eigen stok om marshmallows te roosteren. Na een laatste pot “de vloer is lava” was het tijd om af te sluiten.

Het was een gezellig boel. Tot volgende week allemaal!
Mochten de vriendjes en vriendinnetjes nog een keer willen meedraaien, stuur dan even een berichtje naar bevers@hjbllanos.nl

 

Reacties zijn gesloten.