De Bevers knutselen alvast voor Vaderdag

Omdat het over twee weken Vaderdag is en de Bevers volgende week naar het politiebureau en de brandweer in Almelo gaan, hebben we zaterdag ochtend alvast een mooi knutselwerk voor de papa’s gemaakt!

Na het openen hebben de Bevers eerst een aantal potjes Chinese muur gespeeld. Alle Bevers en één tikker staan in het veld. Iedere keer als de tikker een Bever tikt gaat deze ook mee tikken. Op den duur vormen de tikkers samen een steeds langere muur en is het lastiger om aan de overkant te komen! De Bevers vonden het een lollig spel en renden zo hard als ze konden. Uiteindelijk zijn we met zijn allen naar binnen gegaan omdat het daar lekker koel was. Ze mochten gaan knutselen voor Vaderdag!

De Bevers kregen allemaal mooie kaarten en een draaischijf. Deze mochten ze zelf uitknippen en versieren. Er waren verschillende linten, stickers en een heleboel stiften! Iedereen heeft er iets moois van gemaakt.

Na het drinken was het tijd voor “welke Bever is dit nou weer?”. De Bevers kregen om en om een blinddoek om. Zodra de blinddoek goed zat ging er een Bever voor de geblinddoekte Bever staan. De geblinddoekte Bever moest raden wie er voor hem stond door zachtjes aan het haar en gezicht te voelen. Sommige Bevers vonden dit heel spannend. Uiteindelijk werd iedereen geraden. Knap hoor! Hierna hebben de Bevers het nieuwe speelhuis nog even geïnspecteerd. Het is goedgekeurd en ze vinden het een prachtig speeltoestel!

Volgende week zien we jullie allemaal om 09.45 voor het oude gemeente huis in Almelo! Vanuit daar gaan we het politiebureau en de brandweerkazerne onveilig maken. Tot dan allemaal 😀

Reacties zijn gesloten.