Vrijwilligers kennismakingsavond

Ontdek hoe je onze scoutingvereniging kan versterken!

Wij nodigen jullie van harte uit voor onze speciale Vrijwilligersavond, een gelegenheid om samen te komen, te praten over onze scoutingvereniging en om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te werven voor onze scoutingvereniging.

  • Datum: 13 oktober 2023
  • Tijd: 19:30 uur
  • Locatie: HJB Llanos – Troephuis

Onze scoutingvereniging draait op de kracht van vrijwilligers en we kunnen jullie hulp op verschillende manieren gebruiken.
Of het nu af en toe is, op structurele basis, of als je je wilt binden aan een vast project.
Tijdens deze avond zullen we jullie informeren over de diverse mogelijkheden waarop je kunt helpen. We delen graag meer informatie over onze scoutingactiviteiten en vertellen hoe je je kunt aanmelden als vrijwilliger.

Het belooft een gezellige avond te worden, met de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, een inkijkje in de scoutingactiviteiten te krijgen en onze vrijwilligerspoule te versterken. Ook willen we op deze avond een begin maken met het concreet maken van een vrijwilligersplanning. Vergeet dus vooral ook niet je agenda. Maar ook als je nog niet zeker weet of je jezelf wil aanmelden als vrijwilliger maar eerst meer informatie wilt, ben je zeer zeker van harte welkom.

Meld je aan via deze link of via info@HJBllanos.nl
Mocht je niet kunnen, maar wel meer informatie willen, dan kun je dit ook aangeven.

Laten we samen bouwen aan avonturen en herinneringen die een leven lang meegaan!

Reacties zijn gesloten.