Ruimte bevers

Nadat de ruimte bevers opgewarmd waren na een potje astronauten tikkertje kregen ze een belangrijke missie. Stuiter wou zo graag naar de maan met zijn zelfgemaakte raket. Maar zijn ruimtekoffer met inhoud was gewoon weggewaaid. Op naar het ruimte bos dus! Hier lagen kleren, de ruimtehelm, meetlint, touw, bestek, zijn beker… ja ja zelfs de onderbroek van Stuiter was achtergebleven. Gelukkig was het een schone, dat scheelt! Nadat alle ruimtespullen gevonden waren werd er even gepauzeerd. Want van zoeken en rennen door het ruimtebos worden bevers moe. Daarom even rustig “zakdoekje leggen”. Maar dan wel met de onderbroek van Stuiter.. 😉

Nadat de Bevers weer bij adem waren kregen ze de missie om planeten te veroveren. Groepje 1 was Neptunes en groepje 2 was Saturnus. Elk team had een mooie zilveren planeet met een eigen kleur ring. Doel was om eigen planeetring te verstoppen in het ruimte bos en vervolgens de ring van de andere planeet te veroveren. Groepje 1 had wat tijd nodig om het eens te worden over de verstop plek. Uiteindelijk hebben ze een goede plek gevonden. Wat ruimteblaadjes eroverheen en go! De ruimte bevers renden en gilden door het ruimte bos. Ring 1 werd snel gevonden. Deel 2 van de missie was voltooid! Na een korte break met ranja was het tijd om de terug gevonden spullen naar de raket van Stuiter te brengen. Maar geen idee waar die was. Volgens Dennis en Alex ergens bij het troephuis. Uiteindelijk vonden de bevers de raket terug aan de achterkant van het lokaal. De bevers hoefden alleen nog maar de miniraketten af te vuren richting de ruimte. Cool!! Missie geslaagd!

Aanstaande zaterdag 14 april zien we de ruimte bevers graag terug! Ondanks het teambuildingsweekend van de leiding zal de bever opkomst gewoon door gaan. Tot dan allemaal.

Reacties zijn gesloten.