Spreekbeurtkoffer Scouting

HJB Llanos | Spreekbeurtkoffer
Wist je dat we bij de HJB Llanos een spreekbeurtkoffer hebben? In deze koffer zitten allerlei dingen die nodig zijn om een leuke spreekbeurt over scouting te geven. Een gave “Laat je uitdagen!”-poster en foldermateriaal om uit te delen in de klas, het Scouting Magazine, de brochure “Ontdek Scouting” en een cadeautje voor al je klasgenoten.

Op de website van Scouting Nederland vind je voor je spreekbeurt ook allerlei handige informatie maar ook filmpjes die je kunt bekijken op YouTube. Heeft jouw klas een digibord en verbinding met internet? Dan kun je ook vanuit de klas het filmpje bekijken. Wil je een Powerpoint presentatie geven? Dan heeft de scouting alvast een begin voor je gemaakt. Misschien kan iemand je helpen om hem precies zo te maken zoals jij het wilt hebben. Voeg er informatie over Scouting aan toe en ook leuke dingen over je eigen Scoutinggroep.

HJB Llanos | Spreekbeurtkoffer - SpreekbeurtbadgeJe kunt ook een mooie spreekbeurtbadge verdienen. De aanvraagkaart zit ook in het spreekbeurtpakket, maar je kunt hem ook downloaden van de website. Laat je juf of meester hem invullen. Stuur hem terug naar Scouting Nederland. Je cijfer komt op de website van Scouting Nederland te staan! En om te laten zien hoe trots we zijn dat jij een spreekbeurt hebt gehouden, krijg je ook een mooi spreekbeurtbadge, voor op je Scoutfit! Hoe cool is dat!

Tibbe en Jente zijn je al voor gegaan en hebben de spreekbeurtbadge al verdiend! Wil jij deze gave badge ook verdienen en moet je binnenkort een spreekbeurt geven? Vraag dan om de spreekbeurtkoffer bij je leiding!

Reacties zijn gesloten.