Boerenkoolmaaltijd 2017 zeer geslaagd!

Wat een mooie opkomst gisteren tijdens onze traditionele boerenkoolmaaltijd. Deze keer mochten we wel 102 deelnemers welkom heten! Gelukkig konden we het lokaal van De BE (onze buren) gebruiken, waarvoor dank. Rond 13.00 uur verzamelden leiding en bestuur zich om te beginnen met de voorbereidingen. De boerenkool moest natuurlijk gemaakt worden, er werd geveegd en hout gehakt en het lokaal werd knus aangekleed.

Rond 17.00 uur kwamen de eerste eters aan op het troephuis. We verzamelden ons allemaal bij het kampvuur. Voor de kinderen onder ons was er warme chocolademelk en er werden liedjes gezongen. Gezellig! Na een aantal liedjes waren we hongerig genoeg om aan te vallen op de boerenkool! Er werd natuurlijk nog wel even gebikt: een zeer belangrijk (en traditioneel) onderdeel voordat we aanvallen ;).

“BIKKE DE BIKKE-DE-BIK-BIK-BIK, HAPPER DE HAPPER-DE-HAP-HAP-HAP, SMAAAAAAKELIJK ETEN allemaal!

Tijdens het natafelen werden er prijzen uitgereikt voor de beste verkopers van de Grote Club Actie. Iedereen met meer dan tien verkochte loten ontving een super handige kampeerlamp! De top 5 beste verkopers kreeg een eervolle vermelding met bijbehorend applaus! Bedankt voor jullie inzet.

Rond 19:00 uur was de boerenkoolmaaltijd voorbij en de pan zo goed als leeg. Na het opruimen, afbreken en schoonmaken werd er door leiding en bestuur nageborreld bij het kampvuur.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en starten op 13 januari 2018 weer met de opkomsten. Tot dan!

Reacties zijn gesloten.