Hotsjietonia bingo

We zijn vorige week zaterdag gestart met de Rebbel badge. Tijdens de opkomst hebben we Hotsjietonia bingo gespeeld, omdat Rebbel veel weet van alle bewoners van Hotsjietonia en zij wil kijken of de bevers net zoveel weten. Nadat we hadden geopend en de beverkaarten uit de beverkist waren gehaald was het tijd om te beginnen. We hadden 1 bingo kaart te weinig om iedereen zijn eigen te geven, maar Jason en Casper wouden wel graag samen spelen. Er werden door Dennis allerlei voorwerpen genoemd. Deze voorwerpen lagen overal verstopt in het beverlokaal. Sommige voorwerpen hoorden bij een karakter uit Hotsjietonia. Bijvoorbeeld: peer, ananas, druiven en appel. Dit was voor Rozemarijn omdat ze zo van koken en gezonde dingen houdt! Hier zat ook een opdracht aan vast: Maak fruit spiesjes met deze ingrediënten.

Zodra Steven Stroom werd genoemd kregen de bevers de opdracht om een speurtocht te lopen. Over het terrein had hij allemaal pijltjes uitgezet. De bevers vonden het soms wel lastig om met zijn allen dezelfde kant op te gaan, maar uiteindelijk kwam iedereen bij het eindpunt waar een ballon lag, die ook op de Bingo kaart stond!

Nadat er nog meer voorwerpen werden omgeroepen konden een aantal bevers al bijna BINGO roepen. Bij Stanley Stekker kregen de bevers veterstrikkaarten, omdat Stanley Stekker een echte knopen expert is. Zo konden de bevers het veter strikken ook oefenen, en veel bevers konden dit al heel goed!

Ook Stuiter werd nog genoemd en met Stuiter speelden we een tikspel, want Stuiter houdt veel van spelletjes en samen spelen. We waren al snel aan het einde van de opkomst en Jason en Casper hadden de bingokaart vol. BINGO! Na het afsluiten was het dan ook alweer tijd om naar huis te gaan.

Tot volgende week!

Reacties zijn gesloten.