Hoera, de beverspeltak is 5 jaar!

Het is al even geleden. Maar onze verjaardag was dik geslaagd. Onze bever speltak is dit jaar 5 jaar oud! Voor deze speciale gelegenheid heeft de beverleiding hele mooie mokken laten bedrukken. Jammer genoeg kwam de eerste lading mokken gesneuveld aan, dus snel een mailtje er achteraan om nieuwe mokken te laten komen.

Famke heeft gezorgd voor de muffins, Mai Lun heeft de mokken laten maken en Dennis en Anne-Britt hebben de inhoud van het tasje bedacht. Dit tasje kreeg elke bever keurig aan huis afgeleverd. Met een mooie verjaardagskaars erbij kon elke bever hier zelf een klein feestje van maken.

Niet alleen de bevers kregen een presentje maar ook alle oud leiding van de bever speltak hebben we opgezocht en ook deze mooie HJB Llanos bever mok cadeau gedaan. Zij hebben in het verleden namelijk keihard mee geholpen om onder andere de speltak op te richten, toffe programma’s te maken en leiding gegeven bij de bevers. Dus zonder hen was het niet gelukt. Bedankt allemaal en tot over de volgende 5 jaar!

Reacties zijn gesloten.