Gezamenlijk overvliegen

Afgelopen zaterdag was erg gezellig. De bevers, welpen en scouts hielden een gezamenlijke opkomst. Op vrijdagavond werden de voorbereidingen al getroffen. De kabelbaan moest worden opgebouwd. Deze keer wilden we de leden letterlijk laten overvliegen.

Bijna iedereen was aanwezig, een oud-bever/bijna welp zelfs met zijn gebroken been. Super! De ochtend werd uiteraard geopend bij de vlaggenmast. De speltakken openden om en om. De bevers natuurlijk met het beverlied. De leiding was de dag ervoor zo slim geweest om er voor te zorgen dat ook de andere leiding deze keer mee zouden zingen. De welpen openden uiteraard met de totem en de scouts hesen keurig de vlag.

Tijd om te beginnen! De speltakken speelden samen een pot Hollandsche Leeuw/knuffelberen. Ondertussen vlogen de eerste bevers over. Iedereen klom de toren in, maar kreeg toch twijfels bij het glijden van de kabelbaan. De welpen daar en tegen gingen zonder angst naar beneden. Uiteindelijk mocht iedereen die het wou proberen nog een keer naar boven en naar beneden.

Natuurlijk werd er ook een mooi kampvuur verzorgd en werden er spelletjes gespeeld. De opkomst was al snel op zijn eind.
Leuk dat iedereen er was! En tot de volgende.

Reacties zijn gesloten.