Clusterdag 2017

Clusterdag | HJB LlanosAfgelopen zaterdag was er bij ons troephuis een speciaal evenement; Clusterdag 2017. Het cluster Almelo bestond 10 jaar en dit moest uitgebreid gevierd worden. In dit cluster zijn alle scoutinggroepen van Almelo vertegenwoordigd. Dit zijn de John F Kennedy, Het Twentse Ros, HJB Wateregge, Blauwe Reigers en natuurlijk onze vereniging HJB Llanos! Veel groepen.. dus ook veel kinderen aanwezig!

Rond 10:00 stonden we met ongeveer 250 mensen rond de vlag en begon het programma. De opzet van het programma was eenvoudig, maar erg leuk. Aan een waslijn hingen kaartjes met verschillende opdrachten waaruit de kinderen konden kiezen. Hierbij kun je denken aan touwtrekken, vuurtje stoken, op GPS lopen, pijl en boog schieten of zelfs bikkelen op een opblaasbare hindernisbaan! Voor elk wat wils. Rond 12:00 had iedereen alle opdrachten voltooid en stond een lekkere traktatie klaar. Een broodje hamburger die klaar werd gemaakt door de chef koks van de Blauwe Reigers.

Rond 13:00 zat het programma er alweer op en keerden de verschillende scoutinggroepen weer terug naar hun eigen gebouwen verspreid over Almelo. Al met al was het een erg geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!

Reacties zijn gesloten.