Bevers – Wie ben jij?

HJB Llanos | Bevers - Wie ben jij?De bevers zijn bezig met de Noa-badge opkomsten. Ze gaan drie weken bezig met het thema identiteit. Bij de eerste opkomst stond de vraag ‘wie ben ik?’ centraal. Vandaag stond de vraag ‘wie ben jij?’ centraal.

We begonnen natuurlijk met het openingslied en het openen van de beverkist. De leiding had het stiekem al een beetje verklapt maar vandaag zouden we naar het bos gaan. In het bos deden we meerdere spelletjes. We begonnen met een heel leuk spel waar de groep in drieën was verdeeld. De leeuwen moesten de muizen tikken, de muizen moesten de olifanten tikken en de olifanten moesten de leeuwen tikken. Als je de goede had getikt mocht je zijn kaartje innemen en aan de leiding geven. Het groepje (de muizen) die de meeste kaartjes had ingenomen, had gewonnen.

Vervolgens gingen we blindemannetje doen. Iemand had een blinddoek voor en moest voelen welke bever voor hem stond. Een heel spannend maar leuk spel. Toen we terug bij het troephuis waren gingen we drinken en gekke yoga-oefeningen doen. We deden vliegtuigen, giraffes, bomen en nog veel meer na. En wat waren de bevers goed! Als allerlaatste deden we dode vis en mochten de bevers vrij buiten spelen.

Het was zo’n leuke ochtend dat de leiding helemaal is vergeten om veel foto’s te maken, sorry!! Aanstaande zaterdag is het vakantie, dus we zien jullie 25 oktober weer terug!

Reacties zijn gesloten.