Bevers sluiten seizoen af met pannenkoeken

Alle bevers kwamen vol enthousiasme het veld over rennen. Ze zagen dat de leiding al bezig was met de voorbereiding… bakplaten, olie en boter.. hagelslag, bananen?

Ja hoor! Tijd voor echte bananenboten en pannenkoeken! Omdat er dit seizoen geen afsluitende BBQ voor de leden is, hebben we besloten met de bevers toch zelf een afsluiting te organiseren. Dat mocht namelijk wel.

Iedere bever heeft een bananenboot gekregen. Dit is een banaan die in de lengte iets is doorgesneden. Hier in wordt hagelslag gestrooid en vervolgens wikkel je de banaan in aluminiumfolie. Dit recept is ook altijd op de jaarlijkse BBQ terug te vinden. Eenmaal goed ingepakt gaat de banaan in het vuur! Daarna was het tijd voor pannenkoeken. De bevers hebben lekker gegeten, gelachen en gespeeld met elkaar.

Aan het einde van de opkomst werd het sluitingslied nog een keer gezongen en kreeg de leiding zelfs een klein bedankje van een aantal bevers. Super lief!

Hopelijk kunnen we in het nieuwe seizoen terug naar de normale opkomst! We houden jullie op de hoogte. Bedankt en tot snel. En natuurlijk een hele fijne vakantie. 😀

Reacties zijn gesloten.