Bevers – Start van het nieuwe seizoen!

Zaterdag was het zover; de start van een nieuw seizoen in Hotsjietonia. Wat had iedereen een leuke vakantie gehad. Maar helaas, ook in Hotsjietonia moesten alle bewoners weer aan het werk en naar school. Omdat iedereen druk bezig was, had Stuiter een brief achtergelaten voor de bevers. Hierin had hij geschreven dat de bevers gauw naar buiten moesten gaan, omdat enkele bewoners iets leuks voor ze bedacht hadden.
Snel renden de bevers naar buiten. Aangekomen bij de kampvuurkuil zagen ze dat Bas Bos lekker vers brood aan het bakken was boven het kampvuur. Bas Bos had gelukkig nog heel wat deeg extra gemaakt, zodat de bevers ook een broodje konden bakken. Toen iedereen het broodje ophad, vonden Keet en Fleur Kleur tijd voor wat beweging: kleurentikkertje. Dat leverde mooi gekleurde handen op.
Toen iedereen uitgerend was, mochten de bevers bij Noa langs gaan. Noa wilde graag een verjaardagskalender maken met een eigen blad voor elke bever. Maar dat moest wel even versierd worden natuurlijk. Binnenkort zal de verjaardagskalender te bewonderen zijn.
Als afsluiting heeft Bjorn getrakteerd op iets lekkers; hij is namelijk 5 geworden. Van harte gefeliciteerd Bjorn!
We hopen jullie volgende week allemaal weer te zien! Enne, vergeet je zwemkleren niet…

Reacties zijn gesloten.