Bevers spelen Hotsjietonia poppenkast

Afgelopen zaterdag was het weer gezellig druk in Hotsjietonia. Nadat de Beverskist uitgepakt werd begonnen we buiten met een potje tikkertje. Das in de broek en gaan! Als de tikker de das van een Bever te pakken kreeg moest hij of zij aan de kant gaan staan.

Eenmaal opgewarmd gingen we naar binnen om te beginnen met het voorbereiden van de poppenkast voorstelling. De jongens en meiden werden opgedeeld in twee groepjes. Elk groepje mocht zijn eigen verhaal gaan verzinnen. De Bevers mochten van alles verzinnen zolang er maar mensen uit het Hotsjietonia dorp in mee speelden. Professor Plof was favoriet bij beide groepjes. Zo verzonnen de groep van Thijn, Kaye, Joep, Bjorn en Levi dat de hond van Professor Plof gewond was aan zijn poot en ze gekke spoken moesten verjagen. Rebecca, Jade, Sara, Karlijn en Esther hadden bedacht dat Professor Plof door het bos liep en plotseling ook spoken tegen kwam. Zouden het de spoken uit het verhaal van de jongens zijn geweest?

Vervolgens kregen de Bevers pollepels en een heleboel leuke knutselspullen om figuren van te maken. Wisten de Bevers nog hoe Professor plof eruit zag? Had hij een bril? Een lange witte labjas aan? Wat voor kleur haar had hij ook alweer?
Toen de figuren klaar waren was het tijd voor de voorstelling. Alle Bevers in de poppenkast! Hotsjietonia werd prachtig uitgebeeld. De Bevers vonden het erg leuk om te doen en hebben hun fantasie goed gebruikt.

Tussendoor hebben Rebecca en Thijn nog getrakteerd omdat ze jarig zijn geweest! Van harte!

Volgende week geen normale opkomst maar een super gaaf kamp! We zien jullie vrijdag 10 maart tussen 18.15 en 18.30 uur op het troephuis! Tot dan.

PS: Wij hebben er al zin in! 🙂

Reacties zijn gesloten.