Scout-in 17

Afgelopen weekend vond op het scoutinglandgoed Zeewolde de 20e editie van de Scout-in plaats. Dit is een festival die elke twee jaar georganiseerd wordt voor leiding, kaderleden, vrijwilligers en roverscouts van Scoutinggroepen uit heel Nederland. Wij waren er dit jaar ook weer bij!

Uiterst gezellig natuurlijk, zo’n weekend samen met leiding en bestuur. Maar daarnaast viel er veel nieuwe kennis en inspiratie op te doen om nog leukere en betere activiteiten te kunnen bieden aan onze jeugdleden. Zo waren er interessante workshops over uitgebreide thema’s als overvliegen, jeugdleden betrekken bij het organiseren van activiteiten, het aantrekken van vrijwilligers en nog veel meer. Ook werd er een schat aan leuke (spel)ideeën getoond op de infomarkt. En op zo’n evenement zijn er natuurlijk tal van gelegenheden om gedachten te wisselen met duizenden andere aanwezige scouts.

Dus al met al een geslaagd weekend waar we ons goed vermaakt hebben, maar ook weer vol inspiratie zitten om elke opkomst weer nét wat leuker te maken.

Reacties zijn gesloten.