Hulp gevraagd Koningsdag activiteiten

Koningsdag komt er weer aan en onze scoutingvereniging zal opnieuw een aantal activiteiten organiseren in het centrum van Wierden. Om dit tot een succes te maken, hebben we jullie hulp nodig! We beginnen met de opbouw van de spelletjes om 07:00 uur en hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. Om 09:00 uur is de aubade bij het gemeentehuis van Wierden en daarna starten de spelletjes op het Binnenhof. We zijn op zoek naar ouders/verzorgers die ons kunnen helpen bij het opzetten en begeleiden van de spelletjes voor de kinderen. De spelletjes activiteiten starten na de aubade en duren tot ongeveer 13:00 uur. We begrijpen dat het een lange dag kan zijn, dus als je slechts een gedeelte van de dag kunt helpen, is dat ook zeer welkom.

Na afloop van de activiteiten zullen we samen alles weer opruimen. Als dank nodigen we alle helpers uit voor een gezellige BBQ bij ons Troephuis aan het einde van de middag.

Mocht je geïnteresseerd zijn om ons te helpen, meld dit dan even bij de speltakleiding. We kunnen alle hulp gebruiken en waarderen jullie bijdrage enorm! Er volgt de komende weken nog een aparte mail over Koningsdag en Dodenherdenking als bijzondere opkomsten voor onze leden.

Reacties zijn gesloten.