Naar Kids City met de bevers

Afgelopen zaterdag hadden we een speciale opkomst omdat het bijna vakantie is. Een heleboel trappelende bevers stonden zaterdagochtend klaar. Het plan was om naar kinderboerderij de Dondertman te gaan, maar vanwege het slechte weer zijn we naar Kids City geweest. De nieuwe locatie was nog een verrassing voor de bevers. Rond 09:45 uur zijn we vertrokken en toen we de parkeerplaats op reden wisten de bevers al waar we waren. ‘Dit is Kids City!’ Iedereen had er super veel zin in.

 

 

Eenmaal binnen deden de bevers gelijk de schoenen uit en gingen ze de binnenspeeltuin in om te spelen, te klimmen, te rennen, te springen en te ravotten. Zelfs de leiding ging mee! Er waren binnen ook glijbanen, springkussens en een hele grote ballenbak. De bevers die er al vaker waren geweest wisten supergoed de weg naar alle attracties. Soms moesten we even uitrusten met een lekker glaasje ranja, een snoepje en soms een spelletje Dobble of Keer op Keer.

Na al het spelen, klimmen, rennen, springen en ravotten was het al gauw weer tijd om terug te gaan. We hebben het super leuk gehad! Tot volgende week, dat is de laatste opkomst voor de vakantie!

Reacties zijn gesloten.