Klimmen, klauteren en overvliegen met de bevers

Bevers | HJB LlanosEr waren afgelopen opkomst weer veel kijkers dit is natuurlijk altijd leuk. Na het openingslied, dat ook steeds beter gaat hebben we als opwarmer levende knoop gedaan. Omdat er uitdagende scouting technieken op het programma voor de Bevers stond zijn we gaan klimmen. Boris (leiding bij de explorers) had samen met Mai Lun de toren al voorbereid. Omdat niet alle bevers tegelijk konden klimmen hadden we de groep in twee├źn verdeeld.

Bevers | HJB Llanos

De tweede groep ging over de slackline lopen en daarna parachutebal doen. Het klimmen ging zeer goed en de kinderen waren heel erg enthousiast. Omdat de bevers het warm hadden gekregen was het tijd om even af te koelen met een beetje drinken. Tijden deze pauze werden Tessa, Niels en Wies opgehaald om over te vliegen naar de Welpen en wij wensen ze daar dan ook heel veel plezier.

Bevers | HJB Llanos

Na de pauze zijn we gaan kleurseinen, de seiner had dan twee blaadjes een rode en een groene, als de rode werd opgehouden moest je je schoen aanraken, de groene moest je springen en allebei omhoog moest je hoofd, schouders knie en teen doen. Dit was af en toe best wel verwarrend maar wel erg leuk. Vervolgens zijn we nog een potje bal tikkertje gaan doen en toen was het ook al weer tijd om af te sluiten.

Reacties zijn gesloten.