Échte Bever bonbons voor Moederdag!

Vanmorgen heeft het kleine clubje Bevers échte bonbons gemaakt! Voordat we hiermee begonnen hebben we eerst even een potje gevoetbald met de meiden. We waren al gauw buiten adem en konden niet wachten om te beginnen met de bonbons. Uiteraard met de gedachte voor moederdag.

Wat heb je nodig om zelf overheerlijke bonbons te maken? Een chocoladereep die je een kleine stukjes hakt, een bak heet water, een bakje om de chocolade in te smelten, vormpjes en leuke versiersels. Het smelten van de chocolade ging vrij snel. Al gauw waren Florien, Maud en Rebecca bezig met de mooiste creaties. Tussendoor werd er uiteraard gesnoept van de chocolade. Nadat er een aantal bonbons versierd waren moesten deze weer hard worden. Dat kwam mooi uit want de doosjes moesten ook nog gemaakt worden. We hadden linten, glitterlijm, stiften en mooie stickers. Iedereen schreef ook een mooie kaart speciaal voor mams!

Nadat we de overige chocolade hebben opgemaakt, en de laatste bonbons hebben versierd konden we onze mini eikenboompjes planten. We hadden er nog een aantal staan van de Bas Bos badge en die zijn goed gegroeid. Een aantal hebben flinke wortels gekregen en er zijn zelfs een paar de lucht in geschoten! Ze hebben allemaal een mooi plekje in de bosjes gekregen.

Mama’s geniet van het vervroegde moederdag cadeautje! Bevers, we zien jullie 14 mei weer! Aankomende zaterdag is er geen opkomst. Fijne vakantie allemaal 🙂

Reacties zijn gesloten.