Bevers bezoeken Speeltuin Morskieft!

Afgelopen zaterdag gingen we met de bevers naar Speeltuin Morskieft als afsluiting van het scouting seizoen! Donderdag hebben we samen met de ouders nog even het vervoer geregeld. Nogmaals bedankt voor het rijden. We hadden een auto vanuit Wierden, een auto vanuit Almelo en een leiding auto. Toen iedereen was aangekomen stonden er een heleboel trappelende bevers klaar op de parkeerplaats. Iedereen had er super veel zin in! Maar voordat we naar binnen gingen kreeg de leiding nog een cadeau als bedankje van alle kinderen. Heel erg leuk!

Toen we eenmaal binnen waren renden de kinderen alle kanten op. Eerst werden alle speeltoestellen binnen getest. Er waren heel veel ronddraaiende toestellen, maar ook een hoog klimtoestel en een trampoline. Er was zelfs een eng spookhuis! De leiding moest natuurlijk wel meespelen. Al snel hadden de kinderen het erg warm en was het tijd om even uit te rusten met een beker ranja. Daarna gingen we naar buiten. Hier waren nog meer speeltoestellen. Een hele hoge glijbaan, een familieschommel, ronddraaiende schommels en zelfs een treintje.

Van al dat spelen, klimmen, rennen en springen kregen we allemaal wel een beetje honger. Het was tijd om patat te eten. Ook mochten de kinderen nog kiezen uit een ijsje, snoepzakje of een zakje chips. Iedereen heeft lekker gesmuld! Daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan. Alle blouses en dassen werden weer aangetrokken en toen iedereen wat uitgekozen had uit de speelgoed automaat was het tijd om weer terug te lopen naar de parkeerplaats waar de ouders stonden te wachten.

Het was een super geslaagde opkomst. Bedankt voor het leuke seizoen, fijne zomervakantie en we zien jullie 7 september weer!

 

Reacties zijn gesloten.