De bevers vieren Carnaval

Alle bevers kwamen mooi verkleed het gebouw binnenlopen. Er was een piraat, een prinses, een heks en nog veel meer. Na de opening gingen we prins carnaval tikkertje doen. Een bever kreeg de kroon op en die moest anderen tikken. Je was vrij als je een dansje deed maar als je niet danste en je werd getikt kreeg jij de kroon en moest jij tikken.

Daarna gingen we een echte carnavals hit maken met trommels van pannen en jerrycans. 06-02-2016 4Boem! Boem! Hoorde je door het hele scoutinggebouw.

Even wat drinken om bij te komen van alle muziek en we gingen door met neusje-prik. De bevers moesten met een blinddoek om bij elkaar een rode neus maken. Dit leverde veel gelach op omdat de kinderen er helemaal om zaten. Vervolgens nog een spannend potje stoelendans gedaan waar spiderman (Sybren) heeft gewonnen.

Ook gingen we nog een dobbelspel doen. De bevers gingen in een kring zitten en mochten om de beurt met de dobbelsteen gooien. Als ze zes gooiden mochten ze zo snel mogelijk veel te grote verkleedkleren aantrekken en proberen chocola te eten met mes en vork. Dat was heel moeilijk maar toch heeft iedereen chocola gehad.

Omdat er nog wat tijd over was gingen we nog een paar potjes vosje vosje doen. We sloten af met het beverlied en iedereen mocht naar huis. Het was weer een gezellige opkomst.

06-02-2016 206-02-2016 1  06-02-2016 3

Reacties zijn gesloten.