Bevers werken aan Rozemarijn badge!

Afgelopen zaterdag was alweer de tweede opkomst voor de Rozemarijn badge! Sam en Robbe vonden na het openen van de beverkist een brief van Rozemarijn. In de brief vroeg ze of wij iets wilden maken, niet voor de bevers zelf; maar voor de vogels! Ze wilde graag dat wij vetbollen en pindakettingen gingen maken. Het wordt al kouder buiten en zo blijven de vogels lekker warm.

Om zelf op te warmen begonnen we met een potje olifanten tikkertje, waarbij je met je arm een slurf moest maken en dan de andere bevers aantikken. Hierna zijn we naar binnen gegaan en hebben eerst pindakettingen geregen en daarna de vetbollen gemaakt!

 

Terwijl de bollen stonden uit te harden hebben we raad het dier gespeeld. Daarbij ging één bever weg en kreeg de rest een foto te zien van een dier. Als de bever dan terug kwam moest de rest het dier beschrijven en moest de bever het dier proberen te raden aan de hand van de beschrijving.

Omdat de bevers hierna wel erge dorst hadden gekregen hebben we nog lekker even ranja gedronken. Toen het drinken op was hebben we nog een spelletje dooie vis gedaan en toen was het ook al weer tijd om naar huis te gaan. Tot volgende week allemaal!

Reacties zijn gesloten.