Bevers – Expressie!

Bij het openen van de opkomst kwamen de bevers erachter dat de beverkist, die we elke opkomst open maken, verdwenen was. Daar moest dus naar gezocht worden, maar de kist was toch echt weg. Maar gelukkig kwam even later Keet Kleur binnen. Met de kist! Er zaten allerlei verfspullen en knutselspullen in! Dat beloofde een leuke opkomst!

Maar eerst gingen de bevers naar buiten om een hindernisbaan af te lopen terwijl ze een tennisbal op een lepel moesten laten balanceren. Dat was een beste uitdaging. Maar iedereen is het gelukt!

Daarna gingen de bevers samen met Keet Kleur een mooie kaart maken. Deze kaart is een uitnodiging voor een vriendje of vriendinnetje om aanstaande zaterdag mee te komen spelen bij de bevers! De uitnodigingen werden prachtig versierd.

Na nog een potje “Schipper mag ik overvaren” gingen de Bevers nogmaals met Keet Kleur aan de slag. Deze keer een wedstrijdje NEUS SCHILDEREN!! Dat was gek! Je doopt je neus in de verf en kleurt een tekening in. Natuurlijk mochten de Bevers die niet met hun neus wilden schilderen hun vingers gebruiken. Lekker kliederen en kladderen werd dat!

Toen was de opkomst afgelopen en gingen de Bevers weer naar huis.
Tot de volgende keer allemaal!

Reacties zijn gesloten.