Welpen – Overvliegen

Ook deze week was de opkomst weer een groot succes bij de welpen. Het duurde niet lang om te openen en allemaal naar buiten te gaan voor de eerste activiteit: Bal-estafette! Opgedeeld in twee teams deed iedereen hun best om zo snel mogelijk naar de andere kant van het veld te komen terwijl ze alsmaar een bal doorgaven. Na deze korte warmingup kwam echter een grotere activiteit naar voren- De hindernisbaan.

Met groot plezier is iedereen succesvol naar de andere kant gekomen- Maar alleen door onder banken door te kruipen, over tafels te springen, over evenwichtsbalken te lopen en in hoepels te springen! Vermoeid van het spel gingen we daarna even wat drinken om bij te komen.

Natuurlijk konden we niet de rest van de opkomst bezig met drinken en onze yells, dus daarna is iedereen weer verdeeld in twee teams om te kijken wie het beste konden touwtrekken. De spannende oefening kon niet lang genoeg duren, maar we hadden nog meer op de planning staan. Nadat we allemaal namelijk naar de andere kant van het gebouw waren gelopen, kreeg iedereen een blokje en werden er twee ballen neergelegd. Blokjesvoetbal kon beginnen!

Iedereen had er erg veel plezier in, en we gingen daarna dus ook met blije gezichten verder met de opkomst. Er was namelijk een belangrijke activiteit: Het overvliegen van de bevers. Nadat de bevers rond hadden gevlogen door welpenland en hebben kunnen kijken naar verschillende activiteiten (een herhaling van de hindernisbaan, touw knopen en het openen) waren ze eindelijk aangekomen in de speltak. Wij heten jullie welkom!

Hoe leuk de ochtend ook was, uiteindelijk waren we weer klaar en ging iedereen weer met vrolijke gezichten naar huis. Iedereen kijkt uit naar volgende zaterdag, wanneer we er weer een leuke opkomst van gaan maken. Tot dan!

Reacties zijn gesloten.