Welpen overgevlogen naar scouts

Vorige opkomst begonnen we iets eerder, omdat we dan aansluitend op de welpen onze opkomst hadden. Dit was handig, omdat er 5 welpen hun nest gingen verlaten om plaats te nemen binnen de scoutsgroep. Overvliegen dus! Terwijl de welpen nog met spelletjes bezig waren, bouwden de scouts een heel parcours op, waar de welpen 1 voor 1 overheen moesten. Geblinddoekt, natuurlijk! Over de inhoud van dit geheime parcours kunnen we helaas weinig zeggen. Misschien dat je wijs kunt worden van de foto?

Scouts | HJB Llanos

Nadat de welpen allemaal ontvangen waren door de scouts, konden we openen. Zoals gebruikelijk werd de vlag gehesen en de wet voorgedragen. Om elkaar wat beter te leren kennen namen we plaats in de kring, en deden we spelletjes zodat we direct elkaars naam leerden kennen. Daarna stemden we ermee in om broodjes hamburger te gaan maken, het was namelijk tijd voor lunch.

Vanwege het regenachtige herfstweer besloten we om de kookstellen uit de kampkisten te gebruiken. Het leek ons namelijk te lastig om een vuur te maken van nat hout. Na het eten van wat heerlijke hamburgers streken we de vlag weer.

We zien elkaar aankomende zaterdag 14:00 uur!

Reacties zijn gesloten.