Welkom in de jungle

We hebben de laatste weken veel nieuwe kinderen mogen verwelkomen in de jungle van de HJB Llanos, dat vinden we heel erg leuk! Deze zaterdag werden het er nog meer, want voor het eerst sinds het starten van de bevergroep werd er weer overgevlogen naar de welpengroep. Een bijzondere gebeurtenis dus.

2015-09-05 10.04.40 2015-09-05 10.05.06

Op het begin van de opkomst zag het er nog uit alsof we in een regenwoud waren beland, maar later was het gelukkig weer droog en na een paar binnenspelletjes konden we naar buiten om ons voor te bereiden om de komst van de nieuwe welpen.

De overvliegende bevers zullen in de onbekende jungle terecht komen. Om de nieuwelingen hier al wat bekend te maken, lieten de welpen bij het overvliegen enkele dingen zien over wat er bij ons zoal gedaan wordt. Meteen een goede kans voor andere nieuwe kinderen om dit ook mee te maken! Met behulp van de overvliegmachine werd een vlucht gemaakt over de jungle, waar enkele plekken werden bezocht waar typische welpenactiviteiten werden uitgevoerd.Zo vlogen we over een veld waar Hollandse Leeuw werd gespeeld, een spel waar teamwork erg belangrijk is. Even verderop waren kinderen bezig nieuwe knopen te leren, zeer uitdagend! Binnen werd voorgedaan hoe de opening gaat bij de welpen, dat verschilt nogal met hoe dat bij de bevers gaat. Uiteindelijk mochten de overvliegende bevers van de overvliegmachine afstappen en werden ze onder luid gejuich ontvangen in de groep. Na deze vlucht waren ze geen bevers meer, maar echte welpen!

Foto 05-09-15 11 18 15

We heten de nieuwe welpen hartelijk welkom en we zien jullie volgende week weer!

 

Reacties zijn gesloten.