Waterpret opkomst bij de bevers!

Omdat afgelopen zaterdag de laatste reguliere opkomst was voor de vakantie, én het lekker warm was hebben we hier een waterpret opkomst van gemaakt op. Na de opening zijn we begonnen met het overgooien van waterballonnen. Het was de bedoeling om met zijn tweeën de ballon zo ver mogelijk over te gooien en hem dan ook nog weer te vangen. Zouden alle ballonnen heel blijven? Daar kwamen de bevers maar op 1 manier achter. Toen de ballonnen op waren zijn we verder gegaan met de zeepglijbaan. Sommige bevers schoven zelfs door tot het einde van de glijbaan!

Na de glijbaan was het tijd voor nog meer waterpret: het grote waterpistool gevecht. Halverwege hebben we uiteraard nog een glaasje ranja gedronken en hebben we in de zon uitgerust. Daarna zijn we weer vrolijk verder gegaan. Op het einde hebben we ook nog gezongen voor Christan omdat hij jarig was. Gefeliciteerd!

Vanaf zaterdag 14 juli zijn er geen opkomsten meer. We zien jullie graag bij de BBQ op 14 juli! Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn; alvast een fijne vakantie!

Op 8 september beginnen de opkomsten weer.

Reacties zijn gesloten.