Stop-motion video’s

De Scouts zijn deze week bezig geweest met het maken van stop-motion video’s. Dat zijn korte filmpjes gemaakt door het achter elkaar plakken van foto’s, waardoor er verhaal ontstaat. Er werden veel middelen meegenomen die zij konden gebruiken, waaronder Lego, miniatuur landschappen en de alombekende Halo figuurtjes.

Na een snel potje trefbal werden er een aantal groepjes gevormd. Er waren een aantal heel leuke ideeën die allemaal vorm kregen gedurende de opkomst. Er was een groepje bezig met het maken van een slagveld, een ander groepje maakte door middel van foto’s de Scout variant van Star Wars (Scout Wars), en dan was er nog Tim, die geheel eigenhandig en op zeer creatieve manier een alledaags straatbeeld maakte met Lego, waarin zich allerlei gebeurtenissen voor deden.

Stop-motion project Halo slagveldStop-motion project Scout Wars

Door het enthousiastme waren we bijna de tijd vergeten, waardoor één van de filmpjes nog niet voltooid heeft kunnen worden. De twee andere projecten werden op glorieuze wijze gemanifesteerd en zullen spoedig op de Scout pagina te zien zijn.

Hierbij het eerste filmpje!

Reacties zijn gesloten.