Meeste Bevers gelden!

Er waren afgelopen zaterdag weer gezellig veel Bevers! Wat het extra leuk maakte is dat Karlijn en Jade nu echt lid zijn geworden bij ons. Welkom dames! We begonnen de opkomst deze keer niet met de Beverkist. Mai Lun wou namelijk iets gaan vertellen over democratie. “DEMO-watte?” vroeg Josien.. “Wat een moeilijk woord!”. Alex had een idee.. iedereen kreeg twee gekleurde papiertjes, een groene en een gele. Het groene papiertje stond voor het spel Vosje-vosje en het gele papiertje stond voor Schipper mag ik over varen. De Bevers mochten hun favoriete spel op deze manier omhoog houden. Het spel wat het meest omhoog werd gehouden werd gespeeld. Meeste stemmen gelden dus! Jullie raden vast al welke kleur favoriet was. We openden de opkomst met Vosje vosje.

Nadat iedereen opgewarmd was, mochten de Bevers in groepjes hun favoriete spelletjes op verschillende blaadjes schrijven. De jongens vonden touwtrekken wel stoer en sommige meiden wilden graag kleuren. Alle spelletjes werden 1 voor 1 door de Bevers aan een lange waslijn in het lokaal opgehangen. De keuze was reuze! Verstoppertje, kleuren, parachute bal, koekhappen, dode vis, ik zie ik zie wat jij niet ziet.. wat moeilijk om een keuze te maken. Iedere keer werden er twee spellen gekozen en hier mochten de Bevers dan op stemmen. Hup snel naar buiten en verstoppen maar! Nadat iedereen hongerig terug binnen kwam was het vrij makkelijk om met zijn allen voor 1 spel te kiezen. Koekhappen! Hierdoor was iedereen weer aangesterkt en konden we vol kracht beginnen met het touwtrekken. De Bevers hebben super samen gewerkt.

Aanstaande zaterdag beginnen we met de eerste badge opkomst van dit jaar. Deze keer kunnen de Bevers de Rebbel badge gaan verdienen. Rebbel weet alles van mensen om haar heen en ze komt veel buiten. Ze weet ook van alles over dieren!

Tot dan!

Reacties zijn gesloten.