Laatste Beveropkomst!

Ook de Bevers hebben weer de laatste normale Beveropkomst van het jaar gehad. Volgende week is er alleen nog de boerenkoolmaaltijd. We zijn begonnen met het installeren van 4 nieuwe bevers, welkom Christan, Danique, Laurens en Luuk.

Na de installatie die door Annemarie werd gedaan zijn we lekker naar buiten gegaan en hebben AAAAA tikkertje gedaan. Daarbij mocht de tikker net zo lang tikken als dat hij AAAA kon roepen. Toen we weer naar binnen gingen stond de bever kist ineens in het beverlokaal. Hierin zat een brief van Sinterklaas, het bleek dat de pieten nog niet naar Spanje wilden en daarom alle kerstspullen hadden verstopt aan de bevers de taak om deze weer op te zoeken dus maar snel weer naar buiten en alle kerstspullen weer opgezocht. Omdat het al wat koud begon te worden zijn we lekker even naar binnen gegaan en hebben een lekker kopje warme chocolade melk gedronken.

Hierna zijn we papieren vliegtuigjes gaan maken, deze hebben we meegenomen naar buiten en hebben hiermee geprobeerd om ballonen lek te gooien. Toen dit niet helemaal lukte hebben we ze maar kapot gestampt. Zo kan het ook! Omdat het daarna tijd was zijn we weer naar binnen gegaan en hebben afgesloten.

Mochten jullie niet op de boerenkoolmaaltijd komen wensen we jullie allemaal een prettige Kerstvakantie en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Reacties zijn gesloten.