Knutselen met Keet Kleur

Bevers | HJB LlanosZaterdagochtend was het druk in het Beverlokaal. Er kwamen een aantal nieuwe kinderen meedraaien en dat is natuurlijk altijd spannend voor de eerste keer. Na het openingslied zijn we met z’n allen het veld op gegaan en hebben we “schipper mag ik over varen” gespeeld. Zo konden de nieuwe kinderen even acclimatiseren en iedereen kon zijn energie lekker kwijt.

Bevers | HJB LlanosKeet Kleur was er ook bij en zij is daarna met de Bevers bezig geweest met een leuk knutsel project voor vaderdag. Wat het precies is geworden gaan we natuurlijk nog niet niet verklappen! Dat krijgen alle vaders volgende week pas zien. De Bevers hebben in ieder geval al hun creativiteit gebruikt om er wat moois van te maken en dat is zeker gelukt.

Tijdens de drinkpauze kwam Annemarie nog met een leuke traktatie voor de kinderen. Ze is namelijk jarig geweest. Natuurlijk hebben we met zijn allen luidkeels voor haar gezongen. Van harte Annemarie! Nog leuker was, dat de Bevers keurig met elkaar de hapjes deelden. Her en der werden zelfs druiven geruild voor stukjes komkommer. Heel goed Bevers!

Bevers | HJB Llanos

Sybren, de grote winnaar!

IMG_4867Na het knutselen en drinken zijn we weer naar buiten gegaan met de groep. Hier hebben we ballon tikkertje gespeeld. Iedereen kreeg een ballon om zijn of haar enkel geknoopt. Iedereen moest elkaar tikken door de ballon van een ander kapot te trappen. Sybren was hier de grote winnaar! Hij bleef als enige met zijn ballon over en had het spel heel snel onder de knie. Super gedaan Sybren! Hierna was er nog wat tijd overvoor een ouderwets potje tikkertje waarbij de kinderen elkaar moesten redden door tussen de benen door te kruipen. Echt teamwork dus!

We hebben nu al weer zin in volgende week, tot dan allemaal!

Reacties zijn gesloten.