Hotsjietonia bingo met de Bevers

Afgelopen zaterdag hebben we met de bevers de Hotsjietonia Bingo gedaan. Hotsjietonia bingo is een onderdeel van de Rebbel badge. Rebbel weet veel van alle bewoners van Hotsjietonia. Weten de bevers dit ook? Rebbel laat de bevers daarom Hotsjietonia bingo spelen om hun kennis te testen. De bevers werden in groepjes verdeeld en kregen per groepje een bingo kaart. Op deze bingo kaart stonden inwoners van Hotsjietonia en heel veel verschillende voorwerpen.

De voorwerpen moesten de bevers in het lokaal of buiten opzoeken. En bij de bewoners moesten ze een opdracht doen. We zijn begonnen met een speurtocht uitgezet door Steven Stroom. Konden de Bevers alle pijlen vinden? Van Stanley Stekker moesten we veters strikken. De Bevers kunnen dit al best goed! Met Fleur Kleur hebben we liedjes gezongen. Hebben we “ik ga op reis gespeeld” met Sterre Stroom. Bij Rozemarijn hebben we lekker fruitsatés gemaakt, gelukkig hadden we het fruit, de snijplank en een mes al gevonden op de Hotsjietonia bingokaart. Noa had voor drinken gezorgd zodat we even pauze konden houden. Voor Bas Bos hebben we een afdruk op papier gemaakt van boomschors. Samen met professor Plof hebben we “wie is het snelst gespeeld” en liet Stuiter ons als laatste “slingertikkertje” doen.

Bjorn en Levy hadden de bingo gewonnen zij hadden de kaart het eerst vol! Maar het liep bijna gelijk op met de andere 2 teams. De Bevers weten al best veel over Hotsjietonia! Goed gedaan. Het was een vol en druk programma maar we vonden het erg leuk om te doen. En aan het enthousiasme van de bevers te zien vonden zij het ook een heel geslaagde opkomst. 🙂

Aanstaande zaterdag is er geen opkomst i.v.m. de vakantie. Zaterdag 4 maart gaan we verder met badge opkomst 2! Tot dan allemaal.

Reacties zijn gesloten.