Het nieuwe scouting seizoen is begonnen!

Allereerst nog de beste wensen voor dit nieuwe jaar!

Het scoutingseizoen is dit jaar weer in alle hevigheid losgebarsten! Afgelopen zaterdag begonnen de opkomsten weer voor de welpen, scouts en explorers.

De welpen begonnen met een aantal spellen, die gelukkig tussen de buien door, buiten gespeeld konden worden. Hierna werd er een tekening gemaakt met als onderwerp “wat verwacht ik van het nieuwe jaar”. Deze tekening werd vervolgens onder het genot van een beker ranja toegelicht. De ochtend werd afgesloten met een spelletje “Wolven van Wakkerdam”. Dit kaartspelletje is trouwens ook leuk om thuis eens te doen!

IMG-20150111-WA0026Bij de scouts bestond de opkomst uit een groot aantal spellen en expressie. Onder andere werd het spel “Hollandsche Leeuw” gespeeld, een variant van schipper mag ik overvaren. Het expressie gedeelte bestond uit het imiteren van bijvoorbeeld paardrijden. Dit moest uiteraard op een ‘overdreven’ manier gedaan worden, dit tot hilariteit van de kijkers! Tenslotte werd er nog voor Chris gezongen. Nog gefeliciteerd Chris!

IMG-20150111-WA0005De opkomst van de explorers stond ook in het teken van expressie. Uiteraard werd er eerst gezellig wat gedronken en sterke verhalen verteld over oud en nieuw. Zo’n grote knal jongeeuh 😉 Het programma bestond verder uit dans, toneel en muziek. Vooral het Llamas draaideur spel was erg geslaagd! Al met al een super opkomst!

 

Reacties zijn gesloten.