Donderstenen

Afgelopen opkomst was weer een bijzondere. De scouts zijn helemaal naar Hengelo gefietst om daar spellenwinkel De Dondersteen te bezoeken.
Een winkel waar ze ook tafels hebben staan om lekker je (kaart)spel te spelen of één van de vele spelen die er liggen uit te proberen.

Nadat de Scouts een week lang de tijd hadden om loten van de Grote Club Actie te verkopen, konden zij bij de Dondersteen hun welverdiende aandeel uitwisselen tegen spellen, Magic kaarten en ander speelgoed. Laat daar bij vertellen dat er sinds lange tijd niet zoveel loten zijn verkocht in de eerste week van de verkoop! En voor wat hoort wat.

2016-10-08_dondersteen_pokemonkaarten 2016-10-08_dondersteen_kaartenbak

Zo zwommen een aantal scouts rond in de gratis Magic-kaarten (de favoriete vrijetijdsbesteding tijdens afgelopen zomerkamp) bak, anderen verloren zich in Pokémon-kaarten of vonden een ander leuk spel dat gespeeld kon worden.

2016-10-08_dondersteen_circuit-maze 2016-10-08_dondersteen_toonbank

Na een middag die veel te kort leek te duren stapten de scouts weer op de fiets naar Almelo.

Wij willen onze dank uiten voor de gezelligheid en gastvrijheid van de Dondersteen. We komen graag in de toekomst nog een keer langs om weer een spelletje te spelen!

Reacties zijn gesloten.