Binnen en buiten

De opkomst begon met een stevig potje Hollandsche Leeuwen waarbij de Scouts er alles aan deden om de overkant te bereiken.

2016-06-25_hollanscheleeuwen

Het potje zat er nog niet op of waar we al bang voor waren gebeurde. Het begon goed te regenen.
Snel naar binnen, verder met een potje Bevroren Schoen. Trek een schoen uit en zet hem op je hoofd. Loop door het lokaal en probeer je schoen zolang op je hoofd te houden zonder hem met je handen aan te raken. Af en toe een duwtje uitdelen mag natuurlijk, maar verlies niet de balans!

En omdat de bui nog even voortduurde speelden we het spel “Wie is het?”. Zo liepen er plots een vijftiental Scouts met een identiteitsprobleem door het lokaal op zoek naar zichzelf. Het zit namelijk zo: de Scouts kregen een post-it waar zij de naam van een bekend persoon of karakter op schreven. Deze plakten zij bij de linkerbuurman of buurvrouw op het voorhoofd, waarna deze er achter moest komen welke naam er op het kaartje staat. Gelukkig was iedereen op het eind weer zichzelf.

2016-06-25_bevrorenschoen 2016-06-25_wiebenik

Hierna speelden de Scouts een potje slagharing-honkbal. Nadat iedereen aan slag was geweest en er veel punten waren verdiend ging iedereen naar binnen, er kwam namelijk wederom een bui aan.

Binnen was alles voorbereid voor het spel Weerwolven van Wakkerdam. Dit om er voor te zorgen dat iedereen op kamp de regels begrijpt en snapt hoe het spel werkt. De leiding had onlangs nog een uitbreiding gekocht, dus het was voor iedereen een nieuwe ervaring!

2016-06-25_slagbal 2016-06-25_weerwolven

Uiteindelijk hebben zowel de burgers als de wolven een keer het spel gewonnen. Dat belooft nog wat voor het zomerkamp!

Reacties zijn gesloten.