Bevers – Nieuwe leden en een opkomst vol spelletjes!

Tijdens de laatste ‘gewone’ opkomst voor de kerstvakantie, was allesbehalve gewoon. We begonnen met de installatie van vier nieuwe bevers. Sara, Levi, Tessa en Joep: gefeliciteerd en van harte welkom bij onze groep.

Daarna was het de hoogste tijd om wat energie kwijt te raken met ongelukstikkertje. Vandaag stond in het teken van ‘Veilig en Gezond’, en hebben de bevers geleerd wat de Schijf-van-Vijf inhoudt: gezond en gevarieerd eten uit elk vakje van de schijf. Tijdens een renquiz werd wel duidelijk dat de bevers heel goed wisten wat gezond was en wat niet. Al hoopten sommigen dat patatjes toch nog onder gezond zouden vallen als ze naar de gezond-boom zouden rennen….

Maar zo nu en dan mag er ook best gesnoept worden; en dat hebben we vandaag zeker gedaan. Esther had een heerlijke traktatie meegenomen omdat ze 7 jaar was geworden. Hiep hiep hoera, ook jij van harte gefeliciteerd!

Daarna kregen de bevers nog een cadeau. Nee, geen sinterklaas dit keer, maar een beloning voor het verkopen van de loten. Eén bever had wel heel goed zijn best gedaan. Thijn had de allermeeste loten verkocht, knap hoor!

Na een afsluiter met het meest favoriete spel Dode-Vis, was het dan toch echt tijd om naar huis te gaan.

Hopelijk zien je we jullie allemaal zaterdag weer tijdens de jaarlijkse boerenkoolmaaltijd. Zo niet: een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Reacties zijn gesloten.