Knutselen en superkippen bij de bevers!

Bevers HJB Llanos - Knutselen
Voordat we begonnen met het knutselen hebben de bevers vlak na het openen de Professor Plof badge gekregen! De afgelopen vier opkomsten waren namelijk in het thema van Professor Plof. Nadat we vorige week uit het ziekenhuis kwamen was het zo koud, waardoor alle bevers snel de auto’s in renden. We vonden het daarom makkelijker om de badges een week later uit te delen. Professor Plof vindt dat de bevers super goed hun best hebben gedaan. Alle papa’s en mama’s mogen deze badge vastnaaien op de linker mouw op de bovenarm (succes!!).

Nadat de badges veilig opgeborgen waren begonnen we met een spelletje genaamd superkippen. Nou, dat klinkt spannend! In de groep kiezen we 1 wolf en 1 superkip. De andere bevers zijn “normale” kippen. De wolf probeert de superkip te vinden zodat ze makkelijker bij de andere kippen kunnen, máár de wolf weet van te voren niet wie de superkip is! Als de wolf een normale kip tikt, gaat deze stil zitten. De superkip kan de normale kip bevrijden.

Bevers HJB LlanosNadat we lekker warm waren gingen we binnen knutselen! Dit keer een mandje voor paaseitjes. Dit deden we door de helften van papieren bordjes aan elkaar te nieten. Natuurlijk moeten de mandjes ook gevuld worden, dus daar gingen de bevers ook mee bezig. De bevers hebben zelf de eitjes uitgeknipt en versiert! Het zijn allemaal hele mooie kunstwerken geworden.

Na een kleine pauze en iets te drinken hebben we heel even vrij gespeeld. Daarna deden we een aantal spelletjes zoals in de sloot, uit de sloot. Hierbij moesten de bevers op commando van een van de leiding in of uit de ‘sloot’ springen. Maar ook de vloer is lava, vonden de bevers erg cool!

De bevers die niet aanwezig waren ontvangen natuurlijk de volgende opkomst de Professor Plof badge. Ook gaan we twee nieuwe leden, Luuk en Casper, officieel installeren. Tot dan allemaal!

Reacties zijn gesloten.