De bevers op schilder avontuur met Keet Kleur!

Na een week wachten gingen de luiken weer open: de tweede opkomst van de bevers kon beginnen! Natuurlijk openden we de opkomst met het Beverlied:

Wij zijn de bevers
En zingen dit lied
Het liefst lekker hard
Anders hoor je het nietkeet-kleur

Wij gaan samen spelen
Dat doen we zo graag
Want wat we gaan doen
Doen we samen vandaag

Ik dans en spring
Ik stuiter en ik zing

Wij zijn de bevers
En zingen dit lied
Het liefst lekker hard
Anders hoor je het niet

Wij spelen samen
Dat vinden we fijn
Wat is het toch leuk
Om een bever te zijn!

opkomst 16-5-2015 scouting almelo hjb llanos

Samen schilderen met Keet Kleur.

We zongen zó hard dat Keet Kleur kwam kijken wie er allemaal waren. Keet was erg blij dat de bevers er weer waren; ze wilde graag het nieuwe schilderij laten zien waar ze net mee bezig was. Maar wat een schrik: toen de bevers bij het schilderij stonden, was Keet ineens haar verf, kwasten en blaadjes om te stempelen kwijt! Geen nood, de bevers wilden haar maar al te graag helpen. Ondanks dat het weer niet al te best was, stormden ze naar buiten om alle spulletjes op te zoeken. Gelukkig had Keet nog kleurkaartjes van de verloren spullen, wat het zoeken iets makkelijker maakte. De bevers vonden zelfs kwasten boven in een struik! Nadat alles weer terug gevonden was, hebben we samen met Keet het schilderij afgemaakt. Iedereen schilderde en stempelde enthousiast mee, waardoor het een prachtig kunstwerk geworden is.

Na een spannend spelletje “Vosje vosje, kom eens uit je hol!” was het helaas alweer tijd om te stoppen. Met de ramen open lieten de bevers aan de ouders horen hoe goed ze het bever-sluitingslied al kennen: “…tot de volgende keer, dan zien we elkaar en dan spelen we weer!”.

Tot volgende week!!

Reacties zijn gesloten.